Haemme ohjaajaa Napero-Lentikseen kaudelle 2021-2022
31.3.2021 0:16 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ohjaaja haussa kaudelle 2021-2022

Hei sinä, joka olet 2-5- vuotiaan lapsen tai lapsien vanhempi tai muuten vain haluat harrastaa yhdessä lapsesi / lapsien ja heidän vanhempiensa kanssa toimien samalla harjoitusryhmän ohjaajana tai apuohjaajana. Olethan iältäsi myös 18- vuotta täyttänyt.

Napero-Lentis on tarkoitettu 2-5- vuotiaille lapsille sekä heidän vanhemmilleen, jossa he saavat yhdessä harrastaa koulun liikuntasalissa tehden erilaisia temppuratoja, pallolla leikkimistä sekä muita hauskoja harjoituksia, kaksin tai yhdessä muiden lasten ja heidän vanhempiensa kanssa.

Seura tarjoaa ohjaajalle koulutuksen, tukea sekä korvauksen toiminnan vastuuhenkilönä toimimisesta. Toiminta alkaa ensimmäistä kertaa syksyllä, ja nyt haettava ohjaaja saakin olla mukana alusta alkaen suunnittelemassa toimintaa ja sen toteuttamista, joten henkilö pystyy itse vaikuttamaan paljon siihen millainen kaudesta tulee.

Lisää tietoa tehtävästä ja Napero-Lentiksestä antaa Sanna Peräsalo (sanna.perasalo(at)vaasankiisto.fi) tai voit jättää yhteystietosi alla olevan linkin kautta ilmoittautumislomakkeeseen. Tulemme valitsemme ohjaajan sekä apuohjaajat keskustelujen perusteella.

Tule rohkeasti mukaan toimintaan ja saat uskomattomia kokemuksia lasten ja heidän vanhempiensa kanssa!

https://www.vaasankiisto.fi/lomake/1382/tule-kiist...


   
Lisää uutisia
Vaasan Kiisto
«  Kesäkuu   »
Kategoriat