Lauantaina 16.1. taas pelataan
13.1.2021 21:19 Uutiset / Jaoston pääsivusto

LAUANTAINA TAAS PELATAAN!

Taas pelataan ja taas haetaan voittoa. Tällä kertaa sitä yrittää estää parhaansa mukaan LP Viesti Salosta. Keskiviikon pelissä syötiin kynsiä ja kaiveltiin nitroja, entä lauantaina? Edellinen joukkueiden kohtaaminen oli tiukkaa taistelua, kantaako Kiistottarien hyvä flow voittamaan salolaiset? Muista ostaa alempana olevan linkin kautta livelippu striimaukseen ja tule mukaan jännittämään!

Me tarvitsemme apuanne arvon Kannustajat! Koska yleisöä ei toistaiseksi edelleenkään voida päästää katsomoon, joudumme silti maksamaan salivuokran ja tuomareille viheltämisestä, eli kaipaamme kipeästi apuanne. Sinulla, Kannustaja, on mahdollisuus osallistua kotipeleihin virtuaalisesti lunastamalla livekatseluoikeus, jossa maksat ottelusta 5 euron arvoisen lipun hinnan.

Jokaista peliä kohden luodaan siis oma tapahtuma ja linkki jaetaan Kiiston Facebook-sivulle ennen ottelua. Ottelu striimataan Solidsport-sivuston kautta. Jokaisen katsojan täytyy kirjautua tai luoda tunnukset sivuille https://solidsport.com ennen kuin voi katsoa pelejä. Kirjautua voi myös Facebook-tunnuksilla. Kirjautumisen jälkeen joka ottelusta maksetaan lipun hinta klikkaamalla ottelukohtaista linkkiä (hieman alempana). Ja Kiistottaret kiittävät ????????!

Kausikorttilainen, jos haluat nähdä 16.1. pelin niin laita WhatsApp- tai tekstiviesti nyt tai viimeistään pelipäivänä klo 12 mennessä
numeroon 050 521 9335 ja saat paluuviestillä koodin peliin.

Muista myös hienot fanituotteet, joita voit tilata suoraan minna.lamminpaa@vaasankiisto.fi. Kiitos kannatuksesta!

Ottelun linkki on https://solidsport.com/vaasan-kiisto/games/g/7i54q...

Tässä vielä ottelun käsiohjelma, jonka voit tallentaa omaan laitteeseesi helpottamaan pelin seuraamista.

Kiitos Kannustaja, että olet #vahvanvihreän puolella!


   
Lisää uutisia
Vaasan Kiisto
«  Tammikuu   »
Kategoriat