Tiedote korona-altistumisesta lentopallopelissä 15.11.2020
20.11.2020 12:10 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Mahdollinen korona-altistuminen ykkössarjan pelissä Vaasassa.

Sunnuntaina 15.11. Vaasan variskalla pidetyssä naisten ykkössarjan lentopallopelissä Kiisto – JyväsLentis on ollut myöhemmin korona positiiviseksi osoittautunut henkilö. Pelissä on ollut vahva maskisuositus ja turvaväleistä on huolehdittu. Lisäksi henkilö on ollut erillään yleisöstä ja joukkueista eikä hän ole käyttänyt kahvion palveluita, joten tartuntariski arvioidaan pieneksi. Henkilöllä on myös ollut Korona-vilkku käytössä ja siihen on jo koodi syötetty.

Kaikkia pelissä olleita kuitenkin kehotetaan seuraamaan oireitaan 10 vrk:n ajan ja välttämään kontakteja mahdollisuuksien mukaan. Jos lieviäkin koronaan sopivia oireita ilmaantuu, kehotetaan soittamaan omaan terveyskeskukseen.

Huonoksi onneksi samainen henkilö, edelleen oireettomana, oli ehtinyt olemaan maanantaina 16.11. juniorijoukkueemme harjoituspelissä variskalla. Olemme tiedottaneet tästä altistumisesta asianomaisia. Saimme heille myös viranomaisten ohjeistuksen, jonka mukaan maanantaina samassa tilassa olleet asetetaan 10 päivän karanteeniin.

Joukkueemme edelleen porrastavat harjoituksiin tulemiset ja lähtemiset sekä vältämme kontakteja eri ryhmien välillä. Lisäksi maskia käytetään aina kentän ulkopuolella sisä- ja ulkotiloissa. Huolehdimme myös edelleen käsien pesusta, pyyhimme pallot desinfiointiliinoilla ennen ja jälkeen harjoituksien sekä joukkueidemme jäsenet ovat vain terveinä harjoituksissa. Näillä koronan leviämisen ehkäisytoimilla jatkamme harjoituksia normaalisti eikä muiden kuin karanteenin asetettujen ole tarpeen peruuttaa tai muuttaa harjoittelua tai turnaussuunnitelmia.

Lisätietoja: Vaasan Kiisto Pj Sanna Peräsalo p. 040-8443555


   
Lisää uutisia
Vaasan Kiisto
«  Joulukuu   »
Kategoriat