Lentopalloilijat ovat palanneet kotikoloistansa takaisin lentopallopyhättöön
12.6.2020 22:23 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Variskalla jälleen tapahtuu.

Vaasan Kiisto on aloittanut lentopalloharjoitukset Lentopalloliiton ohjeistuksella, joka perustuu valtioneuvoston, aluehallintaviraston ja Olympiakomitean ohjeistuksiin. Lisäksi ohjeistusta on laadittu yhdessä muiden sisäpalloilun lajiliittojen kanssa.

Valtioneuvoston periaatepäätöksen 6.5.2020 mukaisesti urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1.6.2020 alkaen erityisjärjestelyin, mikä mahdollistaa lajin- ja pelinomaisen harjoittelun käynnistämisen ulko- ja sisäliikuntapaikoilla. Harjoittelun tulee tapahtua alle 50 hengen ryhmissä.

Me Kiistossa seuraamme lisäksi viranomaisten ja Olympiakomitean ohjeistuksia mahdollisten muutosten takia.

”Kesäharjoituksissa on ollut hyvin pelaajia paikalla ja juniorit ovat olleet innostuneita, kun he ovat jälleen päässeet yhteisiin harjoituksiin kavereidensa kanssa,” Kiiston valmennuspäällikkö Patrik Ojaniemi kertoo. Hän lisää, että seura järjestää ohjatut kesätreenit v. 2008 ikäluokista ylöspäin.

Edustus- ja haastejoukkueet ovat aloittaneet kesäharjoittelun jo toukokuun lopussa ulkona turvavälejä noudattaen ja max. 10 hengen ryhmissä. Nämä joukkueet vielä jatkavat fysiikkaharjoituksia pääosin ulkona rajoituksia ja hygieniaohjeita noudattaen ja käsidesiä lotraten. ”Meille on kaikkien pelaajien terveys erittäin tärkeätä ja siitä asiasta ei tingitä,” Patrik sanoo tiukkana.


   
Lisää uutisia
Vaasan Kiisto
«  Syyskuu   »
Kategoriat