Vaasan Kiisto söker om plats i damernas division 1
22.4.2020 11:29 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kiistos damer till division 1 nästa säsong?!

Vaasan Kiisto har fått e-post av volleybollförbundet där man berättar att säsongen 2019-2020 slutade undantagsvist, och att damernas division 2:s slutspel blir ospelda. Tävlingsgruppen har gjort följande beslut:

Övre divison 2:s 4 bästa lag som lämnade kvar har möjlighet att söka on avancemang till division 1. Dessa lag är Vaasan Kiisto, Woman Volley, Turun Urheiluliitto och Kalevan Lentopallo. Tävlingsgruppen gör besluten om avancemanget lagvist och deras möjligheter. Till första delen av fördelningen ser man t.ex hur lagen är rankade på basen av sportsliga framgångar.

Efter fortsättnigenspelen rankades alla lag av Volleybollförbundet till Kvartsfinalen till placeringarna 1-16. Denna ranking skulle ha varit i kraft under hela slutspelstiden, om matcherna skulle spelats till slut. Låt oss ennu njuta av dessa 4 finallagens rankingpoäng med bästa först såklart.

Vaasan Kiisto1 18p

KaLe/KV 17p

TuUL 14p

WoVo 14p

Vi har diskuterat i båda avdelningarna om denna unika möjligheten av söka om avancemang till division 1 och att vi behöver hela föreningens hjälp i detta nya, underbara projektet. Så i följd av detta har vi skapat en så kallad "Arbetsgrupp" som börjar på med planeringen av vilka alla åtgärder krävs för avancemang. Arbetsgruppen består just nu av Kiistos juniorcoachar, men i gruppen får gärna nya ansikten komma med med nya idér och nya åsikter å synvinklar. Om du har planerat olika avancemanger/ Deltagit i marknadsöföringsplanering/ Kan editera filer som du vill/ Vill komma med idér eller om du känner någon som skulle vara intresserad så lägg ett meddelande till sanna.perasalo@vaasankiisto.fi .

Vi informerar mera när vi får information av Volleybollförbundet. Tills dess njuter vi av värmen och våren som kommer bakom hörnet. Och vi tvättar händerna noggrant.


   
Lisää uutisia
Vaasan Kiisto
«  Toukokuu   »
Kategoriat