Esittely
Ottelutilastot
KauWi - Kiisto
2017-2018 - Naisten edustusjoukkue - Naisten 2-sarja
Klo 16:00 Kauhavan lentosotakoulu
7
Tam

Raportti vuoden 2018 ensimmäisestä naisten vieraspelistä Kauhavalta


KauWi - Kiisto1 0-3 (20-25,19-25,16-25)

Vuoden 2018 eka pelimme pelattiin Kauhavan lentosotakoululla. Ensimmäiseen erään lähdettiin seuraavalla kokoonpanolla: Saija passarina, Elina ja Jenna keskellä, Alisa ja Janette yleispelaajina, Mailis hakkurina ja Maria liberona. Peli alkoi KauWin syöttöputkella. Meidän vastaanotto nukkui pahasti erän alussa,ja KauWi otti muutaman pisteen johdon. Onneksi saatiin heräteltyä vastaanotto kuntoon ja peli alkoi rullamaan. Peli kuitenkin eteni meillä töksähdellen ja olimme jatkuvasti KauWia perässä muutaman pisteen. Elinan syöttövuorolla saimme eron kiinni, ja oma pelimme alkoi kulkemaan. Erän puolessa välissä teimme tuplavaihdon; Jessica Mailiksen tilalle ja Julia passamaan Saijan tilalle,tämä piristi peliämme ja veimme erän nimiimme 25-20.

Toiseen erään lähdettiin samalla kokoonpanolla kuin eka erä aloitettiin. KauWi sai taas tehtyä parin pisteen kaulan erän alkuun. Ryhdistyimme kuitenkin nopeasti ja erä eteni tasaisesti. Erän puolessa välissä teimme taas saman tuplavaihdon, ja peli rentoutui koko ajan enemmän.Kun erää oli meille jäljellä kaksi viimeistä pistettä, vaihdettiin Veera syöttämään, ja Veerahan hoiti homman kotiin ja lopetti erän ässäsyöttöön! Erä päättyi 25-19.

Kolmas erä aloitettiin sillä millä oltiin kaksi ensimmäistä lopetettu; Julia passarina, Elina ja Jenna keskellä, Janette ja Alisa yleispelaajina, Jessica hakkurina ja liberon tonttia hoiti tietenkin Maria. Erä alkoi heti hyvin vahvasti; meillä onnistui kaikki. KauWilta loppui puhti täysin eivätkä he saaneet peliään enään kulkemaan. Erä päättyi meille 25-16.

Lähdimme kotiin iloisena 3-0 voitolla,kolmen pisteen kera!

#11 & #12

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
KauWi 0 - 3
(20 - 25) (19 - 25) (16 - 25)
Lisää uutisia
Vaasan Kiisto
«  Lokakuu   »
Kategoriat