KIISTON POIKIA U16 MAAJOUKKUELEIRILLE!
27.5.2020 13:59 Uutiset / Pääsivusto

Vaasan Kiiston C-pojat Roni Törmä ja Veeti Viljamaa

Vaasan Kiiston C-pojat Roni Törmä ja Veeti Viljamaa ovat saaneet kutsun 2005-2006 -ikäisten poikien maajoukkueen haastajaleirille Kuortaneen Urheiluopistolle. Pohjanmaalta pääsi leirille meidän poikien lisäksi vain Kokkolasta 2 pelaajaa.

Veeti on ollut voittamassa C-ikäisten aluejoukkueiden kisoissa Lännen joukkueessa SM-hopeaa sekä viime kesänä beach volleyn U14-sarjassa hän voitti parinsa kanssa SM-hopeaa ja Roni oli parinsa kanssa sarjan 5. sijalla.

Maajoukkueleirin valmennuksesta vastaa Aapo Rantanen, joka toimii toistaiseksi U16-ikäluokan vastuuvalmentajana ja hän on myös Lännen alueen päävalmentaja. U16-ikäluokan EM-karsintaturnaus pelataan NEVZA-maiden kesken vuoden vaihteessa, jos ei koronapandemia siirrä tapahtumaa.

Maajoukkueleirille kutsutut Veeti Viljamaa ja Roni Törmä bongattiin tänään beach volley -treeneistä rannalta. Molemmat totesivat kutsusta, että "Kivaltahan se tuntuu" ja he aikovat treenata leirillä kovaa. "Mukava nähdä muiden leirille kutsuttujen kunto pitkän tauon jälkeen", pojat kommentoivat. Kesän tavoitteena heillä on kehittyä vieläkin paremmaksi tulevaa kautta varten.

Seura onnittelee lämpimästi poikia sekä heidän taustajoukkojaan ja valmentajiaan mahtavasta työstä sekä huikeasta saavutuksesta. Onnea!


   
Lisää uutisia
Lentopallo Juniorit
«  Heinäkuu   »
Kategoriat