Kiistolaisväriä Aluejoukkueiden SM-kisoissa
16.9.2019 15:49 Uutiset / C-pojat (2005-2006)
  1. Aluejoukkuepelaajat Pihla Valtonen, Henna Sandell, Veeti Viljamaa, Roni Törmä ja Benjamin Sandberg.

Lentopallokauden avaa perinteisesti ensi viikonloppuna pelattavat C-ikäisten Aluejoukkueiden SM-kisat, jotka tänä vuonna Lännen alue on saanut järjestettäväkseen. Pelipaikkoina toimii Laihian monitoimitalo sekä Isonkyrön liikuntahalli. Suomi on jaettu siis viiteen alueeseen: Länsi, Itä, Pohjoinen, Etelä ja Lounainen. Jokainen alue on koonnut kaksi joukkuetta tyttöjen ja kaksi joukkuetta poikien sarjaan alueensa parhaista pelaajista.

Tänä vuonna Kiistosta on Lännen joukkueissa harvinaisen vahva edustus. Tytöissä Kiistoa edustaa yleispelaaja Pihla Valtonen (Länsi2) ja hakkuri Henna Sandell (Länsi2). Poikien joukkueissa nähdään libero Veeti Viljamaa (Länsi1), keskitorjuja Roni Törmä (Länsi2) sekä hakkuri Benjamin Sandberg (Länsi2).

Länsi on perinteisesti menestynyt hyvin alueiden välisissä kisoissa, joten mitaleja voi odottaa tänäkin vuonna. Pelejähän saa ja pitääkin tulla katsomaan, sillä onhan paikalla Suomen parhaat pelaajat C-ikäluokasta. Pelit alkavat perjantaina klo17 ja huipentuvat sunnuntain mitalipeleihin, poikien finaalipeli (isolla kentällä) klo 14.15 ja tyttöjen finaalipeli (isolla kentällä) klo 15.45.


   
Lisää uutisia
C-pojat (2005-2006)
«  Syyskuu   »
Kategoriat