Matka Töölön kautta Orivedelle 1. & 2.2.
10.2.2020 9:40 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Matkaviikonloppu etelään

Töölön Vesa - Kiisto1 0-3 (14-25, 13-25, 19-25)

Me kiistolaiset kävimme pelaamassa jäätävän kokoisessa Töölön kisahallissa. Vastassa tietenkin Töölön Vesan naiset. Nappasimme hieman haparoiden 0-3 voiton reilussa tunnissa. Pelin alku oli meiltä aivan hirveää räpeltämistä, mutta onneksi käänsimme kelkan riittävän ajoissa ja dominoimme loppuerää lukemiin 14-25. Seuraavat kaksi erää jatkoimme tasaista taapertamista Veeran tykittäessä hienosti Julian levityksistä. Haastetta peliin toi syöttötilan vähyys, mutta siitäkin selvittiin. Pelin jälkeen suuntasimme väsyneinä ja nälkäisinä ABC:n kautta Varalan urheiluopistolle nukkumaan.

OrPo - Kiisto1 1-3 (23-25, 13-25, 25-19, 22-25)

Aamupuntin ja aamupalan jälkeen pieni huili ja nokka kohti Orivettä. Jatkoimme eiliseen tapaan hieman haparoiden ja olimmekin jo menettää ensimmäisen erän kotijoukkueelle. Toinen erä oli meiltä taas enemmän sitä totuttua ja saimme syötöillä vastustajan kuvioita rikottua haluamallamme tavalla.

Kolmas erä oli ehkä hieman sitä, mitä koko viikonloppu oli jo antanut odottaa. Ensimmäinen hävitty erä kevätkaudella tapahtui hyvin puolustavan Oriveden kustannuksella. Kaikki kunnia heille, vaikka omakin peli tökki pahasti. Onneksemme saimme kaivettua tarvittavan sisun neljänteen erään ja hoidimme sen kunnialla kotiin varmistaen tulevia pelejä varten rankingin sijan 1.

Pudotuspeleissä vastaan asettuu lähiseura Kokkolan Tiikerit. Voittaja tästä parista jatkaa kahdeksan parhaan joukkoon ja häviäjällä loppuu kausi jo helmikuussa. Panokset siis vain kovenevat tästä eteenpäin.

Kiitokset Orivedelle hienosti järjestetystä ottelusta. Puitteet olivat mahtavat!


   
Lisää uutisia
Lentopallo Aikuiset
«  Toukokuu   »
Kategoriat